Jumaat, 24 Mac 2023

[K-ETA] Корея, истинският културен център на Азия!

Корея, истинският културен център на Азия!

к-ета изтичане

Ако заявлението за K-ETA бъде одобрено, пътуващият трябва да разпечата сертификата онлайн и да го съхранява при себе си. Сертификатът трябва да бъде представен на гишето за регистрация при влизане в Република Корея, а разрешение за влизане може да бъде получено след преглед в Имиграционното бюро на Република Корея.Висока вероятност за одобрение - K-ETA обикновено не се отказват на кандидатите за виза. Чуждестранните пътници ще бъдат одобрени, ако отговарят на минималните квалификации, необходими за влизане в Корея. В резултат на това няма причини за отказ поради грешки при валидиране или непълни подадени документи, които се появяват по време на процеса на попълване на формуляра за кандидатстване за виза, което намалява тежестта при планирането на пътуването.

визов паспорт

Корея е страна с различни чарове като история, култура, природа и храна. Ако сте чужденец, който посещава Корея за първи път, бих искал да ви представя някои добри места за посещение.Крепостта Suwon Hwaseong, Gyeonggi-do - Крепостта Suwon Hwaseong е историческо място заедно с кралския дворец на династията Joseon. Има сложен архитектурен стил и красива градина, така че се препоръчва за тези, които искат да се докоснат до корейската история и култура.Улица Daegu Kim Gwang-seok - улица Daegu Kim Gwang-seok е улица, базирана на стиховете и литературните произведения на корейския поет Ким Gwang-seok. Улицата е място, където можете да изпитате култура, тъй като има галерии и зали за представления, които представят живота и литературните произведения на поета Ким Гуанг-сок.Jeju Dol Hareubang - Един от представителните природни пейзажи на остров Джеджу, отнася се до каменните къщи, разпръснати из целия остров. Dol hareubang е отличителна сграда на Jeju, а каменният пейзаж е много красив.

Корейски туристически сайт

Корейската храна е известна по целия свят и много чужденци се наслаждават на разнообразна корейска храна, докато посещават Корея. Следното представя представителни храни и ресторанти, които чужденците трябва да опитат, когато посещават Корея.Кимчи яхния - Кимчи яхния е едно от най-популярните ястия в Корея. Варят се и се ядат кимчи, свинско, тофу, зелен лук и др. Има силна пикантност, така че някои чужденци го харесват, но някои го намират трудно.Samgyeopsal – Едно от най-известните месни ястия в Корея, samgyeopsal е ястие, приготвено от свинско филе или месо от гръбнака. Samgyeopsal се характеризира с мек и мазен вкус и е обичайно да се яде с оцет или ssamjang (ssamjang).Калгуксу - Калгуксу е ястие, приготвено чрез варене на гъста юфка с бульон от картофи, моркови и лук. Юфката е дъвчаща, а бульонът е солен и е една от любимите храни на повечето корейци.

официален уебсайт на корейската eta

Освен това Корея е страна с много видове пазаруване и развлечения. В известни райони като Gangnam, Hongdae и Itaewon в Сеул има различни ресторанти, барове, клубове и търговски центрове. Освен това Корея е развила културни индустрии като K-pop и драми, така че има различни програми, за да се насладите на свързани търговски центрове, концерти и срещи с фенове.Тематични паркове в Корея: В Корея има различни тематични паркове. Например, можете да се насладите на разходки с езда в Everland и Lotte World.

цена на паспорта

С K-ETA можете да коригирате графика си на пътуване по-гъвкаво, защото не е необходимо да преминавате през сложни процедури за издаване на виза. Освен това времето за чакане може да бъде намалено, което прави пътуването по-удобно. Корейското правителство също така активно привлича чуждестранни туристи чрез K-ETA и допринася значително за развитието на корейската туристическа индустрия.

Посетете Корея без виза

APPLY FOR K-ETA

Tiada ulasan:

Catat Ulasan

Share this